Занимливости

Дали ова беше знак: Клекна да ја запроси, но се случи нешто кое го нема ниту на филм! (ВИДЕО)

Навидум овие момче и девојка се како и секоја друга двојка пред чинот на запросување, но тоа што се случи откако тој ја отвори кутијата, не сте го виделе ниту на филм.

Имено, само што го извади прстенот и сакаше да го каже најважното, прстенот падна преку мостот и заврши во водата. Што ли му поминало низ глава, односно дали некоја сила му прати знак, само може да се нагодува.

Но, сепак се завршило како што треба, бидејќи група луѓе решиле да му помогнат и да го пронајдат прстенот за девојката да не остане со празна рака!

Еве како беше:

Вистина.мк