Вино во друштво фино

Жељко Самарџиќ: Во Македонија нема лошо вино

Во Македонија се чувсвутвува како дома. При секое доаѓање не пропушта да посети некои од винариите и да дегустира од инзвонредната македонска кујна и незаменливите вина. Во пресрет на неговиот концерт кој ќе се одржи на 13 февруари, во прекрасниот амбиент на Форца поразговаравме со миленикот на сите генерации Жељко Самарџиќ дегустирајќи вино.

.