Твитови

Твит на денот: Вика Боки13: „На Карпош му е потребен чесен и храбар дечко!!!…

Вика Боки13: „На Карпош му е потребен чесен и храбар дечко!!!“ Не бе Боки пиле, тебе ти е потребен дечко, на Карпош му треба Градоначалник