Твитови

Сдсмовска логика: Владата на ВМРО-ДПМНЕ планирала изградба на станови за бегалци 2 години пред да почне војната во Сирија

Владата на планирала изградба на станови за бегалци 2 години пред да почне војната во Сирија ја направи таа војна