Твитови

СДСМ за 72 дена направи долг од 101 милион евра, плус Владата повлече 126 милиони евра девизни резерви

СДСМ против задолжување, направи долг од 101м€ + @VladaMK повлече 126м€ девизните резерви.
227м€ за 72 дена.
Задолжување 3.150.000€ на ден!