Твитови

Рашковски го спремал финансискиот извештај на СДСМ, согласно неговата теорија за спирална заштеда

Се’ си мислам дека Рашковски го спремал финансискиот извештај на СДС за изборната кампања согласно неговата теорија за спирална заштеда!