Твитови

ФОТО: Димитров од прв дипломат до прв фотограф на Заев- трчаше низ ходници за да ја фати „средбата“ со Трамп

Од прв дипломат на до прв фотограф на на трчање низ ходниците на ; па уште лаги “оствари средба со Трамп”. Оф леле!