Твитови

Ако Жерновски се кандидира без поддршка на СДСМ нема да освои повеќе од 1.700 гласа, но ќе добие кривична

Ако се кандидира без поддршка на за градоначалник, нема да освои повеќе од 1.700 гласа, но ќе добие кривична