Љубов и секс

Знаци дека поранешното момче сè уште сака да се смири со вас

Доколку се уште се каете поради раскинувањето и се уште имате чувства кон вашето бившо момче голема е веројатноста дека и тој се уште е загреан за вас.

1.Се уште нема девојка

Доколку вашето поранешно момче набрзо не најде адекватна замена, голема е веројатно дека ниту тој не е сосема спремен да продолжи понатаму. Природно е луѓето по раскинувањето да бидат сами некое време, но ако помине некое време и се уште е сам, постои голема веројатност дека не може да ве заборави.

2.Редовно ви праќа пораки

Ако вашето поранешно момче редовно ви праќа пораки, ве повикува и пробува на сите начини да ја одржи комуникацијата со вас и повторно да ви се приближи на каков било начин, тогаш тој секако не е спремен да се откаже од вас.

3.Сака да се сретнете

Нормално е бившите партнери да се гледаат особено ако раскинувањето било безболно, но ако секој пат се обидува да договори состанок на „вашето“ омилено место, тогаш тука нешто е сомнително.

4.Заеднички пријатели

Често се случува паровите да имаат заеднички пријатели, што понекогаш може да биде меч со две острици. Често од тие пријатели ќе слушнете што се случува со вашиот бивш, што понекогаш може да биде оптеретувачки.

5.Редовно ја следи вашата активност на социјалните мрежи

Доколку редовно ве следи на социјалните мрежи, ви праќа пораки, песни и слични содржини, тогаш вашиот поранеше не заборавил и едвај чека повторно да се смири со вас.

6.Пресреќен е кога ќе ве види

Доколку се сретнете случајно со поранешното момче и тој не може да го сокрие возбудувањето, тогаш сигурно се уште има чувства за вас.

7.Ве бара кога му треба помош

Дали вашето поранешно момче ве бара кога му е потребна помош? Тоа е најдобар доказ дека се уште ве сака, и оти ви верува повеќе од другите.