Љубов и секс

Мажи не се двоумете: Направете ги овие три работи кои секоја жена ги сака во кревет

Секс терапевртката Алана Прет открива кои три работи во кревет ги сакаат нејзините клиентки.

seks

Контакт со очи

Алана наведува дека нејзините клиентки постојано приговараат зошто партнерите не ги гледаат во очи доволно.

Разбирање

За жените сексот е начин да се ослободат од стрес, емоционални рани, лошо расположение. Се што сакаат е партнерот да не ги осудува. И ако не им е до секс, партнерот да ги разбере.

Опуштање

Повеќето жени не сакаат да експериментираат во кревет и да ја истражуваат својата сексуална природа од страв дека мажот со нив е само за секс. Затоа фокусот е на духовната поврзаност. Сакаат мажите да им се докажат во секоја смисла дека ги посакуваат, па тие потоа да дадат до знаење дека се отворени за нешто ново.