Љубов и секс

Што рекле за сексот Ева Лонгорија, Грејс Џонс, Софија Лорен…

Што рекле за сексот овие славни убавици?

  1. Не ми треба спална соба за да ја докажам својата женственост и сексапил, тоа можам да го направам и само со стоење на дождот или со берење јаболка. – Орди Хепберн
  2. Ниедна жена не доживува оргазам од сјајниот под во кујната.  – Бети Фридан
  3. Најдобриот сексот во животот го имав со својот вибратор. – Ева Лонгорија
  4. Сексот е најдобар лек. Една добра ноќ исполнета со секс ќе ги реши вашите проблеми. – Грејс Џонс
  5. За фраерот да биде добар љубовник, мора да ја праша девојката што сака и да биде подготвен да ѝ ја исполни желбата. – Џена Џејмисон
  6. Сексот е дел од природа, а јас живеам во склад со природата. – Мерлин Монро
  7. Сексапилот е 50% од она што го имате и 50% од она што другите мислат за вас. – Софија Лорен