Љубов и секс

Приказна за вистинска љубов: Ја спасил од Аушвиц и 71-на година по ред го слави Денот на вљубените со неа

Едит Штајнер имала 20 години кога неа и останатите еврејски затвореници од Аушвиц ги ослободила единицата на командантот Џон Мекеј. 23-годишниот Џон подоцна ја забележал Едит на игранката која се одржала по повод ослободувањето.

Парот се венчал во 1946-тата година, а сега имаат и две деца, седум внуци и пет правнуци.

ljubovna-prikazna

Парот планира да го прослави Денот на заљубените на забава, но рекле дека нивниот совет до младите парови е да бидат заљубени во текот на целата година.