Љубов и секс

Остари со мене: Љубовта никогаш не изгледала поубаво на фотографија!

Двајца вљубени сопружници ја прославија 65 годишнината од бракот со една преслатка и поинаква фотосесија. Погледнете ја нивната љубов низ оваа фотогалерија

 

ljubov galerija

ljubov galerija1

ljubov galerija3

ljubov galerija4

ljubov galerija5

ljubov galerija6

ljubov galerija7

ljubov galerija8

ljubov galerija9