Храна и пијалаци

Стража доби нов урбан објект за одмор

Сража, која многу Mакедонци и странски гости ја минуваат најчесто во летниот период доби ново одморалиште викано „Станица Стража“.

Познатиот бренд, Мекиците од Стража добиваат истовремено голема конкуренција, бидејќи во станица стража се нуди повеќе од само мекеци. Покрај кафуле и ресторан, Станица Стража има и сопствен маркет и е поприступачно од конкурентот.

Следното патување преку стража, повелете и уверете се сами што нуди новоотворениот објект.