Хороскоп

Вторник е важен ден за овие хороскопски знаци

Вторник ќе биде уште еден динамичен ден од седмицата. Важен во делата ќе е за Биковите и Вагата.

Бик

Задржете го својот изглед и внатрешна рамнотежа. Веројатно ќе треба да замените некого или да ракувате со туѓи функции. Ќе се справувате со тешкотиите “во чекор”.

Вага

Следете ги личните интереси. Ако треба да се противите, тогаш тоа направете го, но аргументирано. Чувството за супериорност не треба да ве полни со самобендисаност.