Хороскоп

Едноставно тоа е посилно од нив – оваа особина на Стрелецот досега не сте ја знаеле

Сите знаеме дека Стрелците се невидени авантуристи и секогаш во потрага по ново искуство.

Избрзано носат одлуки и често не размислуваат за последиците, но оваа нивна карактеристика не изненадува толку како фактот дека тие се склони кон изневерување на своите партнери и тоа не само со една, туку со повеќе личности во исто време.

Стрелците изневеруваат поради потреба за нови возбудувања и авантури. Кога ќе изчезне ентузијазмот во врската тие тргаат по нова возбуда, но скоро секогаш му се враќаат на партнерот после постигнатата доза на возбуда.

Едноставно тоа е посилно од нив.