Твитови

Твитови

Твитерџиите удрија по Богоев: Да пишеш дека си ја оженил ради кладба е најмизерно потценување на сопругата и на сите жени

Партијата го убива човекот во тебе, не си ни свесен… партијата го убива човекот во тебе.. не си ни свесен. pic.twitter.com/eOXp2PEBLc — pipovski (@pipovski)...