Твитови

Твитови

Кога се протестираше пред домот на Груевски тоа беше демократија, сега за СДСМ граѓаните се „гробари на мирот“ (ФОТО)

Дел од атмосферата пред куќата на @GruevskiNikola коа #шарениреволуционери а сега #шаренифункционери протестираа. Зашо @GruevskiNikola не се понашаше...
Твитови

Твитерџиите удрија по Богоев: Да пишеш дека си ја оженил ради кладба е најмизерно потценување на сопругата и на сите жени

Партијата го убива човекот во тебе, не си ни свесен… партијата го убива човекот во тебе.. не си ни свесен. pic.twitter.com/eOXp2PEBLc — pipovski (@pipovski)...