Бездомници го предизвикале пожарот кој ги претворил вилите на познатите во пепел: Пожарот уште дивее во луксузните делови на Лос Анџелес

Вести

Огнот до темел уништил шест куќи во вредност од неколку милиони долари во населбата во која живеат познати личност. Во...