сорос-брајт

Сајтот на главниот советник на Трамп: Групите на Сорос и нивните НВО планираат масовни “спонатани“ протести против Доналд Трамп во март

Вести

„Брајтбарт“ е сајтот во кој долги години главен и одговорен уредник беше Стив Бенон, сегашниот најблизок соработник...