Вести

Вести

Седумгодишно дете силувано од школски другар, мајката очајна: Мојот син повеќе не е ист, постојано плаче, а никој нема да одговара (ВИДЕО)

Исповедта на оваа мајка на осумгодишно дете за шокираше јавноста во Велика Британија, откако откри дека нејзиниот син е силуван и тоа...