Регион

Регион

Марко и Лука се вратиле од Америка и почнале бизнис: Овие браќа сега заработуваат одличн, еве што одгледуваат

Не е филм, туку животна приказна на Марко и лука Максимовиќ, 21-годишни близнаци родени во Лос Анџелес. Марко и Лука, иако родени во САД,...
Регион

Ја убил неколку часа по новогодишната прослава: Биле наизглед пар од соништата чија љубов заврши крваво (ФОТО)

Тримесечната љубовна врска помеѓу Бланка Кемивеш и Чек Чанад (29) драматично е завршена вчера во попладневните часови откако тој ја убил,...