Регион

Регион

Во смрт заминаа гушнати: Ниту куршумите не ги разделија- на денешен пред 25 години убиени беа сараевските Ромео и Јулија

Пред 25 години заврши една од најубавите љубовни приказни во Сараево, а сигурно и многу пошироко. Млади и заљубени Бошко и Адмира лежеа...