Регион

Регион

Трагедија пред Велигден: Шестгодишниот Филип се удави откако сакал да го спаси кучето кое паднало во надојдената река (ФОТО)

По потрагата, шестгодишниот Филип Б. е пронајден на четири километри од местото каде паднал во Бањска река. Лекарите направија се, но...