Регион

Регион

Цела Хрватска го чека утрешниот ден: Мамиќ замина во странство на ден пред изрекување на пресудата, не знае кога ќе се врати

Утре Здравко Мамиќ треба да ја слушне пресудата околу обвинението за кое се терети, а за кое тој вчера објави дека е монтиран случај...
Регион

Деца најдоа изгубен паричник и го вратија на сопственичката: Нивниот гест заслужи поинаква реакција од онаа која ја добија

Две момчиња од трето и четврто одделение од Требиње, Босна и Херцеговина, нашле паричник со лични документи и пари и го вратиле на својата...