Регион

Регион

Уште една трагедија во Борча ги потресе сите: Тргнале по пократкиот пат и се удавиле, ќерката им остана сираче

Тажна судбина- Милан Богиќевиќ (36) и неговата сопруга (24), кои слетаа со автомобилот во каналот во Борча и на место останаа мртви, брзале...