Регион

Регион

Драма на „Рузвелтова“ во Белград: Добил отказ на работа па почнал да пука, еден работник скокнал низ прозорец

На улицата „Рузвлетова“ во Белград број 55 се слушнало пукање во кое едно лице настрадало, а две се тешко повредени. Како што пишуваат...