Регион

Регион

Балканот се подготвува: Издадена вонредна состојба и црвен метеоаларм, доаѓа студен бран со ветер до 150 км/ч

Црвен метеоаларм за денеска и утре е прогласен за Кварнер и Велебитскиот канал во Хрватска, пред се поради силниот североисточен ветар,...