Свет

Вести

Беше родена како девојче-сирена и лекарите мислеа дека ќе умре: Како изгледа денес малата Милагрос? (ВИДЕО)

Приказната за девојчето – сирена навистина звучи како бајка. Само на Милагрос на помош и дојде хирург, а не пријател од морското дно. Малечката...
Вести

Монструозни детали од куќата на стравот: Низ каква голгота поминаа 13 деца кои едвај го преживеаја мачењето од родителите? (ВИДЕО)

Полицијата која го истражува случајот со родителите монструми, Дејвид и Луиза Турпин од Калифорнија, кои ги држеле оковани и ги мачеле...
Вести

Израснал во САД, па почнал да сече глави: Новиот водач на Исламска држава е Албанец познат по своите ѕверства

Исламската држава остана без скоро целата територија во Сирија и Ирак, меѓутоа тоа не значи дека нема никаква опасност од оваа терористичка...