japan

Ќе собираат осум тони злато, сребро и бронза: Јапонците за изработка на 5.000 медали за ЛОИ 2020 ќе рециклираат стари мобилни телефони

Останати спортови

Со оваа кампања организаторите сакаат да им дадат „еколошка“ боја на игрите, а на организаторите им се потребни...