Останати спортови

Останати спортови

Стојанче Стоилов, Арбад Штербик, Раул Гонзалес- Ова се најуспешните спортисти во Скопје за 2017 година

Стојанче Стоилов од ракометниот клуб Вардар е прогласен за најуспешен спортист на Град Скопје за 2017 година во сениорска категорија. Традиционално...