ФОТО: Однапред се знаело кој ќе победи? Точниот резултат од финалето на Евробаскетот објавен на семафорот пред натпреварот

Кошарка

По завршувањето на финалето, каде Словенија ја победи Србија со 93:85 се појави и првата теорија на заговор за натпреварот. Имено,...