Кошарка

Кошарка

Изгоре куќата на познатиот кошаркар: Го видов „пеколот на земјата“, изгледаше како да е крај на светот

Претседателот на кошаркарската федерација на Русија, Андреј Кириленко се соочи со трагедија, откако во големиот шумски пожар во Калифорнија...