ТВ и Филм

ТВ и Филм

Оваа приказна крши срца: Најтажната сцена од познатиот филм, главната актерка ја доживеала и во приватниот живот (ВИДЕО)

Најпотресната сцена во една од најдобрите романтични комедии на сите времиња  „Love actually“ е кога Карен наоѓа накит и ЦД кои нејзиниот...
ТВ и Филм

Вака беше на премиерата од продолжението од „Мојот син“: Во филмот игра и една актeрка од „Парампарче“ (ФОТО)

Поради успехот кој го постигна турската серија „Појраз Карајел“ или „Мојот син“, во Турција беше снимен акционен филм од 109 минури...