ТВ и Филм

ТВ и Филм

Ретко кој знаеше дека е бремена: Македонската водителка се породи на Бадник, бебенцето доби уникатно име! (ФОТО)

Како со свршувачки, така и со новородени бебиња почна Новата 2018 година. Водителката на емисијата „Фолк естрада“, Криси Тимовска за...
ТВ и Филм

Издадена книгата „Појраз Карајел“: Згодите и незгодите на Појраз, Ајшеѓул и другите ликови од „Мојот син“ на парче хартија

Издавачката куќа Dogan kitap во соработка со Етхем Озишик (сценаристот на серијата “Мојот син”) ја издаде книгата со наслов „Појраз...