Познати

Познати

Пејачката се преполови: Ја раскопча кошулата, а струкот го преграби со двете раце- „Тамара, доволно е“, порачаа пријателите!

Не е тајна дека нашата популарна поп-пејачка Тамара Тодевска по породувањето напорно работеше на тоа да ја врати линијата како претходно,...