Весна Бејби се сеќава на зборовите на Тоше: „Кога немав за леб никој немаше до мене освен моите, кога се враќав нов сите беа околу мене“

Познати

Таа на своите пријатели на социјалните мрежи сподели моменти од нив двајца,  овие зборови на нашиот ангел ќе ве...