Вејчеслав Поповски со гордост ве поканува на незаборавна забава во својот крај на најубавиот Етно плоштад фестивал Берово, градот на културата за 2017 година

Музика

-Ми претставува гордост што Општина Берово и оваа година ја продолжува традицијата на еден од најубавите фестивали...