Скопје

Скопје

Попова: Дали коцката на која газеа партизаните кога влегоа во ослободено Скопје, Шилегов си ја нареди во дворот на вила во Маврово?

Петре Шилегов наместо да гради во Скопје, гради во Маврово, но за свои приватни потреби. Додека во Скопје една година нема направено...