Скопје

Скопје

Закани и притисоци во Водовод: Кој не гласа на 30-ти, на први нека се пријави во завод за невработени

Се зголемуваат притисоците во јавната адинистрација пред референдумот за промена на името. Инфомакс тврди дека до редакцијата на порталот...
Скопје

ВМРО-ДПМНЕ Центар: Општина Центар станува една голема депонија, Богдановиќ да излезе од удобната канцеларија и да ја среди општината

Центар е преплавен со отпад, преполни корпи за отпадоци и контејнери од кои се шири неподнослива миризба, реагираат од Општинскиот комитет...
Скопје

Попова: Дали коцката на која газеа партизаните кога влегоа во ослободено Скопје, Шилегов си ја нареди во дворот на вила во Маврово?

Петре Шилегов наместо да гради во Скопје, гради во Маврово, но за свои приватни потреби. Додека во Скопје една година нема направено...