Република

Скопје

СДСМ ја партизира општина Гази Баба- спротивно на закон поставува за директори луѓе без работно искуство

Со одлука на градоначалникот на Општина Гази Баба Борис Георгиевски се започна со партизација на Општина Гази Баба и јавните претпријатија...