Општини

Општини

ФОТО: ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци во посета на кавадаречките села Сопот, Бегниште и Ресава по повод Василица

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци  по повод празникот Василица денес беше во посета на кавадаречките села Сопот, Бегниште и Ресава. Претседателот...
Општини

Сопственикот на запалениот прилепски кафе бар: Лицето кое ми го запали објектот бараше рекет и се закануваше со “важни“ луѓе

Сопственикот на опожарениот „The Gallery House Pub“ тврди дека лицето кое му го запалило објектот, претходно барало рекет од него. Прво упорно...