Вести

Вести

Костовски: СДСМ денес од затвор пушти криминалци, а заслужни граѓани кои не сториле ниту прекршок се држат во притвор

СДСМ ги враќа долговите кон криминалците на штета на граѓаните и државата. Сите деструктивни политики на кои што предупредувавме пред...
Вести

Данев: Во договорот со Бугарија, Македонија е оштетена- СДСМ сам го негира постоењето на македонскиот јазик

СДСМ спротивно на ставот на експертите, голем број општествени чинители и без присуство на опозицијата во Собранието, одлучи на своја...
Вести

ВИДЕО: Што стои зад препевот на познатата „Налеј Налеј“ за серијалот „Македонија“ и каква е поврзаноста на гемиџиите?

Песната како ремикс на позната македонска песна „Налеј налеј“ е снимена во Загреб во 2016-та на самите почетоци на снимањето на играната...