delev

Делев: Министерството за економија прави дневен мониторинг во текот на градбата на рудниците, а потоа најавува и целосен мониторинг на сите активности

Вести

-До нас нема стигнато ниедно барање од ниедна компанија за градење рудник ниту пак до министерството за животна...

branko janusevc

Рибарите со поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА: Нема да дозволиме да се инсталира Тиранска платформа која ќе значи крај на унитарноста на нашата Македонија

Вести

-Сакам да ви се обратам од името на македонска риболовна федерација, нашите членови јасно и недвосмислено застанаа...