Авировиќ: Со ребалансот, СДСМ крати 2,5 милиони евра од Министерство за животна средина, не одвојуваат средства за ревитализација на езерото Матка

Вести

Таа на почетокот истакна дека очигледно СДСМ нема волја да го реши ова прашање и дека за истото се потребни многу...