zaev albansko zname

Две годишната криза и спроведувањето на Тиранската платформа преку изборот на Џафери за претседател на Собрание, провокација од Заев за македонскиот народ

Вести

Целосно спротивно од Деловникот и собраниските процедури, без точката да биде ставена на гласање, СДСМ и албанските...

Ljubomir-Cuculovski-int233-2

Цуцуловски: Ако ова е време за дијалог, а не за насилство, тогаш редно е шведскиот амбасадор да го подучи народот и да му даде упаства кога треба да биде мирен, а кога да не биде мирен

Вести

Тој понатаму вели дека тоа значи дека има време за мир, и време за насилство. Ако е така, тогаш редно беше овој ценет...