mvr

МВР за инцидентот во Собранието: Издадена наредба за создавање услови за безбедна евакуација на пратениците и воспоставување на нарушениот јавен ред и мир

Вести

Денеска (27.04.2017) околу 18,50 часот граѓаните кои протестираа во организација на граѓанската инцијатива „За заедничка...