jordan-risteski

Ристевски: Центарци на свој грб ја чувствуваат безидејноста на СДСМ и ќе стават крај на расипничкото работење на мрзливиот Жерновски

Политика

Во продолжение следува интегрален текст од изјавата на Ристевски. Доколку мрзливиот Жерновски се вратил од одморот...