ministertvo-za-kultura

Министерство за култура: Алаѓозовски и оваа година, коментирајќи ја програмата на министерството, не успеа да ги разгранич личните и интересите на СДСМ од националните интереси во македонската култура

Култура

Во продолжените го пренесуваме целиот текст интеграно: И оваа година Алаѓозовски покажа елементарно непознавање...