Култура

Култура

Композиторите реагираат: Дали на Алаѓозовски не му се допадна списокот на наградени автори, па го поништи конкурсот?

Композиторите чии дела беа избрани на Конкурсот на Министерство за култура за откуп на нови композиции од 2017 година, реагираат откако...